Op zoek naar faillissement verkoop meubels?

 
faillissement verkoop meubels
Opti-Cycle Purmerend In en verkoop horeca interieur/restpartijen.
Die 1ste klas meubels verkopen wij vervolgens in onze 5.000 vierkante meter grote showroom in Purmerend. Ben je dus voor je hotel, restaurant, BB, pension, studentenhuis of voor de huisvesting van je personeel op zoek naar een stijlvol en kwalitatief goed interieur?
Goedkope meubelen, showroomkeukens woonaccessoires bij de Home Center Outlet.
Bespaar op de inrichting van je interieur met de outlet meubelen van Home Center. Je krijgt gigantische kortingen op banken, kasten, stoelen, bedden boxsprings en nog veel meer. Home Center OUTLET biedt ruim 6.500m2 aan meubelen, fabriekspartijen en faillissementspartijen tegen zeer lage prijzen. Goedkope meubels uit voorraad leverbaar.
Bert gaat de strijd met online meubelverkopers niet meer aan.
Bert Meubelen startte in 1978 op de Singel in Sneek met de verkoop van tweedehands meubelen. Na een korte periode in Bolsward werd er een nieuw pand van ruim drieduizend vierkante meter betrokken op de Hemmen in Sneek. In 1999 kon Bakker de winkel overnemen van de oprichter.
Hal54.nl HAL54 koopt restpartijen, inruilpartijen en faillissementen op van nieuw en gebruikt horeca meubilair.
Wij hebben een gevarieerd assortiment en wekelijks nieuwe aanvoer! Via onze website kunt u op een makkelijke manier een offerte aanvragen. Op zaterdag zijn wij geopend van 900: uur tot 1500: uur. Maandag tot vrijdag geopend op afspraak. Resultaat 112 van de 339 resultaten wordt getoond.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Onlineveilingmeester.nl.
Wij verkopen faillissementspartijen in Groningen Dichtbij.
Dit is natuurlijk vervelend, maar heeft veel voordelen voor jou! Doordat wij voordelig faillissementspartijen kunnen opkopen kun jij weer goedkoop kwaliteitsmeubels kopen. Kom eens kijken in onze woonwinkel in Groningen: we hebben veel verschillende meubels en altijd volgens de laatste trends.
Profijt Meubel Laagste prijs garantie 35 winkels door heel Nederland.
Zo krijg je gegarandeerd de laagste prijs en volledige garantie voor je aankoop. Wij helpen je graag zo snel mogelijk op weg. Daarom zijn veel van onze meubels direct uit voorraad leverbaar of vallen ze onder het speciaal samengestelde Snelleverprogramma.

Contacteer ons