Meer resultaten voor wat te doen bij het kopen van een huis

 
wat te doen bij het kopen van een huis
Huis kopen Spanje kopers tips Huizen In Spanje.
Veel kopers van een huis in Spanje maken de fout de onderstaande punten in het aankooptraject onvoldoende aandacht te geven. De eerste betaling te snel doen. Voordat je een eerste betaling richting de verkopende partij doet, moet je er zeker van zijn dat je alles wat je graag zou willen, hebt uitonderhandeld. Als je eenmaal hebt aanbetaald, krijg je dingen minder makkelijk gedaan van de verkoper. De verkoper heeft dan al een deel van de koopsom in zijn bezit en daardoor is jouw onderhandelingspositie niet sterk meer. Lees meer: Top 5 meest gemaakte fouten bij de koop van een huis in Spanje. Let op bij het kopen uit een erfenis.
10 beginnersfouten bij het kopen van een huis Netto.
07 oktober 2009 Vandaag om 1644.: Wie in deze crisistijd een huis voor weinig geld wil kopen, volgt best deze basisregels op. Wie in deze crisistijd een huis voor weinig geld wil kopen, volgt best deze basisregels op. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven. Beheer uw nieuwsbrieven. Uw portefeuille nu nog slimmer. Met de nieuwe features van de portefeuilletool volgt u uw beleggingen nog beter op. Raadpleeg uw portefeuille. Lees De Tijd op uw smartphone of tablet. Download onze gratis app. Apple App Store. Google Play Store. Jobs bij Mediafin. Facebook Twitter RSS Linkedin. Uw limiet van 5 gratis artikels is bereikt. Kies een formule en lees meteen verder. Elke dag de krant in uw bus. weekend Netto en Sabato. de krant op tablet, smartphone of pc. toegang op tijd.be. de weekendkrant, Netto en Sabato in uw bus. de krant op tablet, smartphone of pc. toegang op tijd.be. de krant op tablet, smartphone of pc. toegang op tijd.be. Voor het eerst abonnee? Bekijk het ontdekkingsaanbod. Aanbod voor startende bedrijven. U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen van de aankoop af te zien.
Huren of kopen in België: de voordelen en nadelen Goedkoop.be.
Ook voor sport zit je goed bij mij. Jij bent op zoek? Ik toon je de ideale prijs/kwaliteit. Hoe je tuin budgetvriendelijk inrichten? Zonnige momenten in België worden gekoesterd, mensen trekken massaal naar buiten zodra de zon na een donkere winter komt piepen. Liefst vanal doen we dat in onze eigen tuin, een. Thuis 17/07/2013 2. Een hypotheek voor je woning: vind de goedkoopste lening. Overweeg je om een woning te kopen, bouwen of renoveren? Niet alleen in de zoektocht naar je droompand of lapje grond kruipt heel wat tijd, ook de financiële kant van de zaak. Geldzaken 12/08/2013 0. Acht eenvoudige tips om energie te besparen in huis. Energie besparen, het blijft een hot item, zeker in tijden van crisis.
Overbruggingskrediet: wat is het en hoe werkt het? Lening.org.
8 Tips bij woonleningen. Een tweede hypotheek. Lening woning op lijfrente. Uw locatie op de site: Leningen vergelijken op Lening.org Woonleningen Overbruggingskrediet verbindingskrediet: Werking en uitleg. Overbruggingskrediet verbindingskrediet: Werking en uitleg. Waarom en wanneer kiezen voor een overbruggingskrediet? Wanneer men besluit een appartement of huis te verkopen is dit veelal omdat men zijn/haar oog heeft laten vallen op een andere woonst. Wat kan men doen wanneer men na lang zoeken hét droomhuis gevonden heeft, maar over onvoldoende financiële middelen beschikt om het huis contant aan te kopen? Een overbruggingskrediet is een krediet waarbij de kredietgever tijdelijk het bedrag van de verkoopprijs van de oorspronkelijke woning zal voorleggen.
Bestel waardevolle informatie over uw nieuwe woning Kadaster.nl.
Een woning kopen. Welke koopwoning voldoet aan uw woonwensen? U kunt bij ons informatie opvragen over een woning, de waarde van woningen in de buurt, omgeving en globale woningwaarde. Met deze informatie kunt u een goede inschatting maken van de waarde van een bepaalde woning. Hiermee staat u bij onderhandelingen steviger in uw schoenen. Interessant voor u? Informatie over de eigenaar en het eigendom van een perceel. Dit kan u helpen bij de onderhandelingen over de aankoopprijs van een woning. Overzicht met verkoopprijzen van woningen binnen een bepaald postcodegebied. Te gebruiken voor het inschatten van de waarde van een woning. Hebt u een nieuw huis op het oog? In Hypotheekinformatie kunt u zien voor welk bedrag de hypotheek is ingeschreven en of er beslagen zijn ingeschreven. Op zoek naar uitgebreide informatie over een woning zoals eigenaar, bouwjaar en waarde? Met het Woningrapport hebt u snel een compleet beeld. Vraag en antwoord. Wat is een bepaalde woning precies waard? Wij hebben geen informatie over de actuele waarde van een woning. Daarvoor kunt u een taxatie laten doen door een makelaar of taxateur dit is verplicht wanneer u een hypotheek wilt afsluiten bij een bank.
Stappenplan: je eerste huis kopen in 12 stappen Ikgaverhuizen.be.
Je eerste huis kopen: van bezichtiging tot compromis. Wat is de kostprijs van een verhuisfirma? Misschien vind je deze artikelen ook interessant.: Je eerste huis kopen: van bezichtiging tot compromis. Je eerste huis kopen: van hypotheek tot bij de notaris. Reageer Reactie annuleren. Bewaar mijn naam, email en website in deze browser voor mijn toekomstige reacties. Stuur me een e-mail als er nieuwe posts zijn. Download onze gratis verhuisgids boordevol tips en een checklist. In onze verhuisshop.: Stoelhoes 158cm x 130cm. Vind een energiecontract voor je nieuwe huis. Ontvang checklists per e-mail. Vul je e-mailadres in, zodat we je checklist direct naar je inbox kunnen sturen. Je ontvangt dan een PDF-bestand dat je gemakkelijk uit kun printen. I agree to receive max. 15 emails with free moving tips from Moveria. My data will be stored according to Moveria's' privacy policy. Please agree with terms conditions. powered by ESSENT.BE. Copyright 2017-2020 Essent." Juridische informatie en privacyverklaring.
Wat kan de notaris nog meer voor je doen? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Artikelen binnen Huis kopen. Hypotheekadvies van de Consumentenbond. Aankoopmakelaar: nodig of overbodig? Koopcontract nieuw huis. Hoe kies je een taxateur? Hoe vind ik een goede notaris? Wat kan de notaris nog meer voor je doen? Wat moet je vragen aan de hypotheekadviseur? Hoeveel kan ik maximaal lenen? Aftrekbare kosten bij nieuw huis. Hypotheek afsluiten en aanpassen. Nieuwbouwhuis: gebreken bij oplevering. Nieuwbouwhuis: Let op inbraak! Tips voor duurzaam wonen. Delen en lenen. Delen, lenen, ruilen en weggeven via websites. Peerby: leen gereedschap van buurtbewoners. Verborgen gebreken in huis. Verborgen gebrek: hoe voorkom je narigheid? Handig voor je nieuwe huis. Meer advies voor je nieuwe huis. Misschien ook interessant voor jou.: Je huis verkopen. Wat kan de notaris nog meer voor je doen? Als je een huis koopt, ga je naar de notaris voor het tekenen van de leveringsakte alleen bij bestaande bouw en in ieder geval voor de hypotheekakte. Daarna krijg je de sleutel van je nieuwe huis! Het is slim om vooraf uit te zoeken of je nog meer zaken bij de notaris moet regelen.
Huis of appartement: hulp en advies bij het kopen ING Belgi?
We raden ook aan om een budget op lange termijn uit te werken. Bereken wat ik kan lenen. Woning of bouwgrond gevonden! Nu de lening nog. Als u uw droomproject hebt gevonden, gaat u op zoek naar een lening. We geven alvast uitleg over de verschillende soorten leningen en interesten. U kunt zelf online berekenen wat een hypothecaire lening bij ING kost en hoe het leenproces bij ons werkt. Vind mijn lening. 4 Bijna eigenaar, eerst nog de papieren regelen. Woning gevonden en lening gekozen? Dan is het nu tijd voor het compromis, de aanvraag van uw lening, de notaris enz. ING kan u hierbij helpen. Mijn lening in 5 stappen. De grote dag: verhuizen! Het is zover: u verhuist naar uw droomwoning! We hebben handige tips en checklists zodat ook deze stap supervlot verloopt. Daarna kunt u met volle teugen genieten van uw nieuwe huis of appartement!

Contacteer ons